Bootverhuur - Suyderoogh, gelegen in het noorden van Groningen, verhuurt motorboten, kayaks/ roeibootjes (kind) en waterfietsen voor een paar ontspannende uren op het water.  Ook per dag of meerdere dagen beschikbaar. TIP: ga eens avondvaren, als het rustiger is en pik een prachtige zonsondergang mee! Er zijn console boten van ca 4,5 meter te huur en een grote motorkruiser (type Gruno AK 1180 sport) van bijna 12 meter met alle voorzieningen aan boord. Deze "Bertina" is ook voor langere tijd te huur - voor meer info klik hier

Nieuw: je kunt ook overnachten op de Bertina, zie het als een bed&breakfast maar dan op een prachtig schip met alle voorzieningen aan boord - middenin het Nationaalpark Lauwersmeer. Klik voor meer informatie en tarieven op de knop "bed&boat >>>" of klik hier.

Haven - Suyderoogh beschikt over een eigen haven en aanlegmogelijkheden. Er zijn geen (sanitair)voorzieningen, maar je ligt wel direct voor het Restaurant- en bowlingcentrum Suyderoogh. Inclusief strandje en cafetaria voor een relaxte dag en/of ijsje, snack, (afhaal)maaltijden en dranken. Voor meer info en liggeldtarieven klik hier of op de knop "haven Suyderoogh >>>"

 

De waterrijke omgeving is een lust voor het oog - en een dag op het water voelt vaak als 2 of 3 dagen vakantie, omdat het zo rustgevend en ontspannend is. De wereld ziet er heel anders uit vanaf het water, en er zijn hele mooie toertochten te maken naar Friesland of door Groningen. Onderweg zie je enorm veel vogels, en regelmatig kom je de Schotse Hooglanders en Konikpaarden tegen. De zeearend, met zijn vleugelspanwijdte van ruim 2 meter, is ronduit indrukwekkend.

Kortom, genoeg te zien en te beleven. Reserveer via 0519 349 314 of mail. Meer info? voor motorboten klik hier of waterfiets & kayakverhuur: klik hier.

 

Fijne vakantie alvast op het water!

Adres

Openingstijden

Volg ons

De Rug 5

9976 VT Lauwersoog

+31 (0) 519 349314

dagelijks geopend:

restaurant 11:00-21:00 (tijdelijk gesloten)

cafetaria 12:00-19:30 (ma-do)

                  12:00-21:00 (vr-zo)

bowling 11:00-21:00 (tijdelijk gesloten)

bootverhuur 9:30-20:00 (bel voor info)

info@restaurant-suyderoogh.nl

  • Instagram Social Icon
  • Facebook